Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hm...svårt att beskriva denna dikt...handlar om att gråta.


Tåren

Vem kan laga
tåren som föll?
En pärla av vatten,
glittrande som kristall.
Talar tusen ord
och inga alls.
Farande mot golvet
bär den sin hemlighet.
Kraschad i bitar,
stark som få.




Fri vers av Maigelica
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-18 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maigelica
Maigelica