Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wannabe-limerick


En förvirrad wannabe-kändis från indiska Kalka
visste ej hur man berömdheten skulle sig nalka
Han i tidningen annonsera'
under "TV & Radio, med mera":
Finns där nå'n paparazzi som vill börja mig stalka?

 

 




Bunden vers (Limerick) av Pitbullpudelns kärna
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-10 21:33



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag gillar den här skarpt eftersom den visar upp en viss skärpa hos poeten ifråga, den jag i vanliga fall brukar sakna i kommentatorbåset
2011-03-12

  Daniel_78 VIP
:-) det gäller att vara nytänkande
2011-03-11

  Lisa Höglund
Haha! Väldigt fyndig och rolig :)
2011-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna