Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar i natten

Många låtar jag skriver
av känslor som river
är det då skamm,
att låta dem ligga och samla damm?

de kanske tycker att de suger
att dem ej till något duger
borde jag då toner till dem sätta
säg, vore det de rätta?

men vem säger att det är fel?
en röst är bara en del
men om man lycka söker
är man hel innan man försöker?

man kanske bara borde glömma
och fortsätta drömma,
skriva poesi
och släppa tankarna fri




Fri vers av rullgardinen
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-11 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rullgardinen