Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En överkommen skräck

Hjärtat bultar
pulserar
slår
pulserar
slår

Varm hand mot isande golv
en il genom kroppen

Mångbent varelse
vandra mot varm hand
paniken kommer

Vågar måste våga
inte farlig
upprepar tanken,
inte farlig

Ögon som iaktar
små rörelser
närmare..
närmare...

Lugn
bara lugn
se mig
kom till mig
vänta!

Lätt beröring
två ben,
åtta ben,
du är framme!

Andas!
inte rädd
andas,
lyfter ut dig
du vägrar gå,
gå, snälla gå.

Små rörelser,
försiktigt..
långsamt..
du vill inte lämna mig.

Kort tålamod men,
jag vågade!
Våga låta dig vara kvar,

Tar djupt andetag, blåser,
ser dig försvinna ut i natten

Borta,
men spinn du ett nät,
så får du se när dagen kommer...




Fri vers av rullgardinen
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-25 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rullgardinen