Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zeit klang

Det forsande vattnet,
Alla sinen vaknar Ljudet tynar bort
tills endast klangen
av klockor finns kvar

Jag sluter mina ögon
Jag befinner mig vid en bäck
i den grönaste av skogar

Ljudet av pianots dova toner
fördriver allt ont
jag är inte ensam,
Skogens djur går närmare

Jag dansar med fåglarna,
Andas in skogens alla dofter
Finner mitt inre lugn
Andas ut

Skogen andas lugn,
Den porlande bäcken ger mig ro
Stärker mina sinnen
Ger mig inre frid

Jag öppnar mina ögon
tonerna av zeit klang ljuder än

Jag går långsamt upp
stänger av skivan, byter om,
stänger åter dörren till min etta
Och börjar sedan färden mot skolan




Fri vers av rullgardinen
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-24 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rullgardinen