Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man måste se ljuset i dagen, även fast det går dåligt:)


Morgon trubbel

Shit! Rykande hett vatten
mot min nakna mage

Damn! bränner
igenom mina tunna byxor

Vatten över hela golvet,
känner mig hungrig

Torkar bort vattnet,
gör i ordning maten

Snubblar...
armbandet slits sönder

rosenkvarts
över hela golvet

Men vem bryr sig?
Kunde ju faktiskt vart värre!




Fri vers av rullgardinen
Läst 156 gånger
Publicerad 2011-08-22 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rullgardinen