Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småskär

Vi träffas kanske där
Ljusskygga solar vi oss
tillsammans
hud mot hud
tills längtan blir så stark
att vi vaknar med daggen




Fri vers av Canton
Läst 680 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-11 15:07



Bookmark and Share


  aol
underbart skaldat, så berörande
2011-03-11

  Mr Lindemann VIP
Skymande hud kan skönjas i texten
I ljusorgasm främjar vi så in mörkret
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Canton
Canton