Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsgångare

Preludium
samtal om levda glömskor
under krympt koncentration

Har handen
i jorden
Vi är påväg, eller hur
ständigt krumma

Har du inte varit där med din fot

Man blir trängre
när man rör sig
eller går på lina
Anspråkslös på något sätt

Inte kommer jag hem
jag ligger i träda

Ler i konvulsioner
som intar allena
eller befolkade

Jag kommer bara på besök
–med avstamp på tröskeln
som en utvald gäst
hos en förgänglig fauna

Nu står det väl människor där
eller ser jag fel




Fri vers av Canton
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-22 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Canton
Canton