Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon


Det är inte de onda ögonen
som ser på mig,
som gör ont.

Det är de ögonen som
inte ser mig,
som gör ont.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-11 22:29



Bookmark and Share


  mickech
Ja alla behöver vi bli sedda. kram
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP