Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku (sorg)...

 

vattenmassors kraft

sköljer över skakigt land


tårar blöter kind

 

(c) tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 369 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-03-11 22:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Naturen kan vara hård.fin haiku.
2011-03-13

    ej medlem längre
Stark, berörande text i din dagsaktuella haiku!

En fruktansvärd händelse ...


@nn
2011-03-12

  Linda CH VIP
Tankarna förs onekligen till tsunamin, fruktansvärt! Fint skrivet.
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra