Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden från Valö, Uppland




Naturlig väckarklocka

Finns det någon bättre väckarklocka

 

än fågelsång vid soluppgång?




Fri vers (Fri form) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 462 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-12 05:54



Bookmark and Share


  Blåbäret
nej, jag tror inte det :)
2011-03-14

  anits VIP
Det gör det inte, och det är
underbart att bli väckt av
fåglars sång
2011-03-12

  Ari Viklund
NEJ. Här finns INGET! utrymme för
kritik, som det står att man ska ge
på text. Detta är ett AXIOM endast.

TACK för fågelsången, som väcka
kan till underbara morgnar, utan
slut. Vill EVIGT vara kvar i sången!
2011-03-12

    ej medlem längre
Absolut inte!!
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)