Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden från Valö, Uppland




Le åt livet

Le åt livet
  - Och livet ler mot dig!

Skratta åt livet,
  - Och livet fröjdas med dig!

Gråt åt livet,
  - Och livet kommer kärleksfullt att vänta
    Tills du gråtit klart!

 

Gör i hjärtat goda ting
  - Och livet blir din trogna bundsförvant!




Fri vers (Fri form) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 439 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-12 09:23



Bookmark and Share


  Blåbäret
en kärleksfull tillåtelse att befinna sig mitt i livet
och leva det
2011-03-14

  Ari Viklund
livsbejakande, om att leva

glädje, är att bejaka sitt liv

göra av hjärtat, goda ting
2011-03-12

  Filosofen2
WOW UNDERBART OCH NJUTER AV DINA ORD...

Sant, sant, sant!!!
2011-03-12

    ADI Nehlin
underbar text
2011-03-12

    AA VIP
Fin hyllning till livet. // AA
2011-03-12

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-03-12

  Ninananonia VIP
Vackert! :)
2011-03-12

  anits VIP
Underbart och tröstande rader
2011-03-12

    ej medlem längre
Underbar förtröstan
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)