Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

några enkla ord




Materia och evigheten

 

Allt som man kan ta på

faller ihop  i all hast

eller successivt

 

Det som man inte kan ta på

består 

 




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 366 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-12 11:50



Bookmark and Share


    Mejja
Precis så!!!
Så bra poetat :)
2011-03-12

  cilax VIP
Så sant.
Vackert.
Lite sorgligt, vemodigt
2011-03-12

  stella
Tänkvärt!
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth