Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår

Vårvind

Väcker


Snödroppstuva




Bunden vers (Haiku) av lilla t
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-12 19:39



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Och må det ske
snaaaaaart!
Calle
applåderar
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t