Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomt och tyst

här händer det ingenting
men det gör ingenting sålänge dina händer är här




Fri vers av dansa som dom andra
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-13 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dansa som dom andra
dansa som dom andra