Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen i mitt liv.

Efter år av hot och terror är det dags för det bra.
Efter år av slag, gråt och hot mot min familj och vänner, ja då är det min tur att vara glad.
Jag vågade lämna och stå på mig. Jag vågade undvika dina hot.
Sen en dag får jag kontakt med en bra. En som får mig att må bra. En som drog upp mig från det onda och stannar vid min sida no matter what.
Det är mannen jag vill leva hela mitt liv med. Han som vet vilken tandkräm jag använder, han som lämnar mina favoritkuddar till mig.
Den mannen som inte går ifrån mig när jag är arg på världen, utan stannar och tillslut får mig att le.
Han som pushar mig att gå till skolan och vara glad mot min familj.
Han som ger mig allt jag behöver, det är han jag vill ha.. I resten av mitt liv.




Fri vers av Jejja1
Läst 458 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-13 15:56



Bookmark and Share


  Tjeckspeare
Låter som en vettig kille det där :)
2011-04-17

  La Magnólia VIP
Du skriver mycket berörande .. starkt och nära ... Att äntligen ta steget att bryta upp från något nedbrytande .. det är starkt! Att sedan inse att det finns en bättre väg här i livet .. att äkta kärlek finns .. det är värt att ge mycket för! Varmt lycka till!
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Jejja1
Jejja1