Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meditation

Om någon kunde inse lugnet
som man får när man mediterar.
Vilken sinnesro.
Inga tankar.
Bara lugn.

Jag undrar om alla jag skickar kärlek till har fått den.
Det handlar om att dom kanske känner en värmande känsla
bara en sekund så vet jag att jag har lyckats.

Meditaton hjälper så mycket när man stressar
är utarbetad
och inte vet vilken väg man ska ta.

Om alla kunde sätta sig ner efter en stressig arbetsdag
och bara bry sig om sig själv
20 min varje eller varannan dag.
Det är allt jag ber er om

Jag ber er tända ljus, sätta er i ett lugnt rum
och inte tänka alls.
sluta ögonen
titta på näsan, fokusera er på en plats.
Och råkar ni tänka så ska ni andas in med magen utåt
och ut med magen inåt och säga
Här när ni andas in och O NU när ni andas ut.

Jag ber er om dessa 20 min för att det kommer förändra ert liv helt.
Ni kommer inte längre känna denna stress
som annars tar upp ens vardag helt.

Ni kommer känna ett lugn som ni inte känt
sedan jag vet inte när.

Och jag tror att ni kommer bli tacksamma för att
ni nu får denna tid bara för er själva.
För du är den viktigaste i ditt liv.
Det är något du måste hålla otroligt kärt!




Fri vers av Jejja1
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-14 23:28



Bookmark and Share


  thyra
Tack för ett gott råd och en fin lektion :) Kloka och fint nedskrivna tankar!
2012-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Jejja1
Jejja1