Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just words.

Hon ser sig själv i speglen och kan inte sluta skratta.
Tjejen med lägsta möjliga betyg.
Tjejen som va tyst och bara hade få riktiga vänner.
Den tjejen är idag vuxen.
Hon har ett jobb som hon trivs med.
Vänner som aldrig sviker.
En pojkvän som hon faktiskt älskar på riktigt.
En familj som betyder allt och lite till.
En lovande framtid.
Den tjejen har precis allt man kan önska.

Och den tjejen är jag.
Jag är inte längre tyst och tillbakadragen.
Nu är jag jag. En öppnad blomma.
Kommer aldrig försent längre, är aldrig tyst.
Och det bästa av allt, det är ändå att jag faktiskt är omtyckt.
Den Jessica ingen kände förut har blommat upp och tar ansvar.
Denna Jessica pratar med sina arbetskamrater och KAN sitt jobb.
Jag får göra allt som alla andra gör. Jag får förtroende och sviker inte när det behövs hjälp.
Jag är lycklig både i jobbet och vardagen.
Jag är verkligen lyckligt lottad!




Fri vers av Jejja1
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-25 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jejja1
Jejja1