Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med kärlek

Efter att ha varit ifrån dig 6 månader.
Med avdrag dom 3 veckor jag va hos dig
Så trånar jag efter dig.
Om någon kunde förstå
varför jag längtar så

Jag trånar efter din kropp
din värme
ditt skratt och din glada attityd
Sättet du höjer ena ögonbrynet när du skrattar
åt nått dumt jag sagt.

När jag bara vill bråka och
du bara kramar mig lugn igen

Alla nätter jag längtar efter dina kramar
Och att pilla på ditt födelsemärke på magen
Innan jag somnar

Hur otroligt mycket jag saknar att du vaknar
mitt i natten när du märker att jag rullat bort
lägger armen om mig och drar mig intill dig
Pussar mig på pannan och somnar om.

Vad jag saknar alla roliga stunder
Med alla kvällar vi köpt kakor
O ätit i sängen, med ett glas vitt.

Jag saknar att gå o möta dig
När du slutat jobbet.
Hoppa upp i din famn o berätta hur mycket
jag har saknat dig under dagen

Alla roliga samtal vi haft.
Hur mycket jag skrattar när jag är med dig
O hur lycklig du gör mig
Hur mycket du får mig att le

Jag kunde ligga hela kvällarna o titta på
dig, när du sov så tungt.
Drömde galna drömmar.

Jag längtar så det gör ont i hela kroppen.
Jag längtar efter allt
Efter 6 månader ifrån varandra
uppskattar jag dig mer
Uppskattar allt du gör för mig
O uppmuntrar mig till allt jag vill
Även om jag har otroliga drömmar så låter du mig ha dom
Du låter mig vara mig o det är oslagbart
Vi är oslagbara
Jag älskar dig, från djupet av mitt hjärta.

O när du kommer hem, vet du inte vad som väntar dig, Jag kommer ge dig allting jag inte hunnat ge dig, eller vetat att jag ville ge dig


Allting kommer ordna sig tillslut.
Det gäller att drömma STORT!




Fri vers av Jejja1
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-07 20:33



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket kraftig och bra text, med ännu mäktigare slut.
2012-01-23

  thyra
Din text utstrålar en underbar och berörande värme av ett kärleksfullt hjärta! Vackert!
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Jejja1
Jejja1