Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

This is me.. Just me


Jag är en tjej utan gränser.
Oftast vill jag bara se världen.
Jag ser världen på ett annat sätt än många.
Jag tycker bra om alla.
Jag dödar ej djur.
Jag är en tjej som gör precis vad jag känner för.
Jag rakar av mig håret, för I don't give a shit.
Jag målar läpparna knallröda och kolsvarta ögon, I don't give a shit.
Jag går ut i bh och byxa, för jag har kroppen.
Jag väljer utlänska män, för dom är som jag vill.
Jag väljer att inte äta för att det är gott,
jag äter för att överleva.
Jag ber inte om förlåtelse om jag inget gjort.
Jag ger inte skolan förtroende, för jag har inte fått deras.
Jag är en som skulle kunna styra världen med kärlek.
För jag är en kärleksfull person.
En person med glädje och omtanke.
Jag är en tjej med låga betyg och hög arbetsvilja.
Jag vågar stå för saker jag inte gjorde förr.
För nu mår jag bra.
Om alla kunde må bra så skulle jorden vara en bättre plats.
En plats av frihet och glädje.
En värld utan krig och terrorister.
En värld där folk inte dömmer andra efter kultur, religion, land.
Jag skulle aldrig haft mage att inte tycka om en jude än en hindu.
För dom är precis som vi.
Jag må va blåögd, men det är därför jag kommit längre än dom flesta.




Fri vers av Jejja1
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-17 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jejja1
Jejja1