Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Entrén till Vangas kyrka, Rupite, Bulgarien




Rätt låt

"Rätt låt" vinner inte omröstningar

 

"Rätt låt" väcker min själ

"Rätt låt" rör om

"Rätt låt" berör

"Rätt låt" Ger mig kraft och vilja

 

"Rätt låt" vinner inte omröstningar

 'Rätt låt" vinner ett hjärta
                - mitt hjärta

 

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 347 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-13 19:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkvärt.
2011-03-14

  Ari Viklund
frekvens och den tonen
i "rätt låt" måste vara att
rekommendera höra då
vårt hjärta också lyssnar
2011-03-13

    ej medlem längre
Så sant och så riktigt
2011-03-13

  Ninananonia VIP
:)
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)