Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Time -out


Tar just nu det.
Från TV-n.
Från Martin Timell och
hans krampaktigt lustiga
medarbetare...
Dessa väl inövade s.k. roligheter
lockar inte ikväll....
Tänker dra mig tillbaka till
"mina rum" och ägna mig åt
lite egoistisk "navel-
skådning..."




Fri vers av Stardust VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2011-03-13 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP