Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon känner sig inte hemma

där hon bor
känner hon sig inte hemma

hon känner att hon hör hemma någon annanstans
någonstans där hon mår bra
någonstans där omgivningen är mycket lugnare
någonstans där hon är mer accepterad och omtyckt

där vill hon bara vara




Fri vers av Mmmjansson
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-13 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mmmjansson