Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu ska hon försöka

Hon måste rycka upp sig
Hon kan inte gå runt och vara orolig hela tiden
Hon plågar bara sig själv och ingen annan
Men ändå känner hon att det är så jävla svårt
Hon känner att hon bara vill kura ihop sig till en boll,
när det egentligen är det sista hon vill
Hon klara inte av fler ångestattacker.

Nu ska hon försöka.




Fri vers av Mmmjansson
Läst 272 gånger
Publicerad 2012-04-15 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mmmjansson