Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kommer att leva föralltid

Tänk att livet kan försvinna bara sådär

Jag fick inte träffa dig den där dagen då vi hade planerat,
då du var vid liv,
och några dagar senare var du borta.

Jag kommer aldrig mer sova i din bäddsoffa,
jag kommer heller aldrig mer få fila dina hälar,
det gör så ont.

Att du inte kommer få leva med oss något mer är det ingen som kan förstå,
du chockade oss verkligen

Om några dagar ska vi få ta farväl av dig en sista gång,
men jag kommer aldrig att ta farväl

Du kommer att leva föralltid,
för det är du värd.

Jag älskar dig och kommer aldrig att glömma dig.




Fri vers av Mmmjansson
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-08 20:52



Bookmark and Share


    lonelynights
underbara älskade, jag beklagar...
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Mmmjansson