Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om hon vågar

Hon känner sig oälskad och bortglömd
Hon känner sig sårad gång på gång

Hon vet inte om hon vågar göra det igen
Hon vet bara vad hon vill.




Fri vers av Mmmjansson
Läst 201 gånger
Publicerad 2012-12-30 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mmmjansson