Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ändå

 

 

så många nätter nu

har jag

tagit avsked

 

av alla

steg

 

av

allt

 

lagt mig ned

slutit ögonen

 

ändå

 

ändå

väcks jag av fåglar var morgon

 

 

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 282 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-03-14 00:36



Bookmark and Share


  Ex¤animo
så kort, men evig - tid - vacker.
2011-03-14

  Anna*
Talande vacker med flera bottnar! Applåder
2011-03-14

  Ninananonia VIP
Berör djupt!
2011-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser