Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omskakad måndag

 

Det sägs att en fjärils vingslag

på andra sidan jorden kan orsaka en orkan

vad kan då inte en tsunami göra




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 350 gånger
Publicerad 2011-03-14 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth