Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte undra på att man darrar

 

 En fjärils vingslag kan orsaka en orkan

på andra sidan jorden

 

Vad kan då inte en jordbävning och tsunami göra?




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-14 21:11



Bookmark and Share


  rebecca d
Jorden har vridit sig om sin axel på nåt sätt...det är det som HAR åstadkommits...och kontinentalplattor har skjutits under varandra...omfånget har krympt...
vi har bara sett början på födslovåndorna..." Ty fönstren i höjden är öppna och jordens grundvalar skakar. Jorden, brister, ja, den brister. Jorden rämnar, ja, den rämnar,. Jorden vacklar, ja, den vacklar. Jorden raglar som en drucken." (Jes 24:18-20).
Allt detta sker innan Herrens dag kommer, den stora...
2011-03-15

    ej medlem längre
få oss på rätt köl?
2011-03-14

  Cadena
Den har åtminstone fått igång kärnkraftsdebatten igen ...
2011-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth