Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marsipan


Och varför inte?
Det smakar sött och gott.
Med choklad runtom.
En aning bittermandel kanske...
för att inte skämma bort mig.
Livet får inte vara alltför
ljuvligt, smaka alltför sött
eller njutas i för stora tuggor...

Näe, en liten fisig bit marsipan
med några droppar bittermandelolja...
det får bli min likör...(sic)




Fri vers av Stardust VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2011-03-14 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP