Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktelse 4

I dessa tider
känns det så här i efterhand
en smula patetiskt
när media sistlidna vinter trumpetat ut
en klass 2 varning
"risk för störningar i viktiga samhällsfunktioner"

Vårt högteknologiska
och effektiva samhälle
tål inga störningar
att det finns något som heter klimat
och väder
är något oförutsett

Även människor är störande inslag
i de strukturella förändringar som pågår
inte hör man media trumpeta ut
en klass 2 varning
"risk för störningar för människor"

I dessa tider av
genomgripande förändringar
såväl globalt som lokalt
måste vi än mer vara ödmjuka
och ta hand om varandra
och se oss som de människor vi är

Vi har bara denna planet

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-14 22:57



Bookmark and Share


    Vem jag är har ingen betydelse
Klokt skrivet!
2011-03-16

  Ninananonia VIP
Vacker och sann betraktelse AA ! :)
Mycket viktig sanning!
Viktigare än vi tror!
2011-03-16

  Filosofen2
Underbart, underbart, underbart!

Bokmärke!
2011-03-15

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Så riktigt så.
Tack!
2011-03-15
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP