Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
So what, den första delen av Miles' Kind of blue. Blåtonad som gryning eller skymning.


Än sen (1)

Lyfter ur det lätta anslaget. Myller av tankar växer - försjunker
Flykt upp ur tidens grepp till annan verklighet - än sen
Da-da, da-da. Sjunger sjunger lovsång, inte blått
Försvinner sakta i rymd - än sen
Jag är aldrig sen aldrig i tid - än sen




Fri vers (Modernistisk dikt) av Tomas VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-14 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas
Tomas VIP