Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är nog inte alltid så lätt att förstå vem man är. Det är kanske lika bra, i alla fall.


Egenbild

Satte mig själv på pränt
som på prov för att se
Hur bokstäver och ord
föll på plats

Satte mig själv i ljuset
som på prov för att se
Hur ljuset och skuggorna
föll på plats

Jag blev förvånad
över hur lite jag faktiskt
kunde se
Senare lättad av
samma anledning




Fri vers av Tomas VIP
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-08-18 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas
Tomas VIP