Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad som kanske händer när skådespelarna möter publiken


Teater

I ljuset från era ögon
spelar vi
Inte våra liv
utan era
som vi sett dem
när vi spelade oss själva




Fri vers av Tomas VIP
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-09-29 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas
Tomas VIP