Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi färdas alla, oavsett vi vill eller inte, genom universum...


Rymdresa

Om jag står alldeles
still
kommer jag att
färdas
med oändlig hastighet
till en punkt
som inte skiljer sig nämnvärt
från denna




Fri vers av Tomas VIP
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-09-29 23:37



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Jo...Allt är relativt.
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Tomas
Tomas VIP