Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det behövs inga stolar...

 

I ett rum

där barn vistas

behövs inga stolar

för att barn

ska trivas

 

det behövs

endast vuxna som

sitter på golvet

och är nära

i leken

 

vilken lycka

att få uppleva

glädjen i

barnens varande

och lekande

 

(c) tk.




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 197 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-03-15 00:44



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Det finaste som finns!
Barn är närvarande. :)
2011-03-16

  Anna*
Helt rätt! Om de vuxna valde att sätta sig på golvet skulle barnens lycka vara gjord! Applåder
2011-03-15

  Linda CH VIP
Underbart att ta fram barnet i sig och få leka! ....och barnen uppskattar det.
2011-03-15

  Mr Lindemann VIP
Sant och så och bra och då med fina rader som når in i en
2011-03-15

    ej medlem längre
Stort att få vara en stödjande lekkamrat under viktiga år
2011-03-15

  ULJO
Man blir aldrig för gammal för att leka.
2011-03-15

    ADI Nehlin
fin och så sant
2011-03-15
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra