Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske nagongang i december 2009 sa var det lite sadar


Det fanns en kompis forut

Dec 2009.

Jag vet inte vad du tanker,
skjuter robotarna laser
som det ska
Eller ar det verkligen ett rymdkrig i ditt huvud nu?

Teddybjornen T dansar som sagt
inte lika glatt som i gar,
veckodagar raknas inte i 7 langre.

Ta mig ner pa marken ett tag,
kanske till Valbobalkongen
vi kan sitta stilla i sekunder
och rakna ut hur rosa dagar
slocknade som John Blund

Jag vet inget om ingenting
du ger inte alls
och bryr dig forstarligt lika lite

Du kan astadkomma allt
du kanske bara inte hittat
vagen dit

Vi knackar inte pa ikvall
och mojligtvis aldrig igen

Forlat F.




Fri vers av tiboe
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-15 19:42



Bookmark and Share


  Lazerpistol
thisbe .
2014-12-25

  Lazerpistol
Åh.
2013-12-21
  > Nästa text
< Föregående

tiboe