Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets letande


När vi är ute och jagar

Det känns som år sen vi var där,
Precis där vi strävar efter att just nu att vara .

Du kommer aldrig till å vilja vara den du var då
och
du kommer alltid till å sträva efter det du aldrig kommer få

I världens lilla bubblande värld kommer du alltid att vara ingen,
du kommer alltid till å känna att det du är
är
inget

För vi formas av det du aldrig kommer veta,
morsan sitter hemma när vi är ute å jagar utan att leta

Och du min lilla vän du kan länge leta,
för det du vill ha reda på
kommer
du aldrig få veta




Fri vers (Fri form) av tiboe
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-20 22:37



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Bra!
2015-11-21
  > Nästa text
< Föregående

tiboe