Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske februari 2011,


Lilla lugnet ro.

Om vi skulle trycka trekantsplay nu,
sa finns det kanske mojligheter i fantasiframover

Roka prince i pause ar aldrig gott i mangder
trots att Nicko star i farstun,
fullt pakladd
Svarta inre ar namligen pavag, men har inte
hunnit blivit sedd

Froken Plyo smakar alltid battre
och redan i glastackta var hon prydd av stjarnstoft
Hennes centimeter kan raknas pa handen
och aven pa ta blir hon inte langre
brevid en till hon

Glastackta tjatar om pleader
nar hon njuter te som ingen annan,
koppen ar dock fortfarande full
efter timmar av 3

Ja, for full blir man av
tequila och regnbagsglitter
sarskilt som
Handsprit och kroppsmor fattas
henne i Oslo morker,
hon marker inte alls nar hennes andning ropar
kvicker

Henne baste van Harry ringer nog pa Comviq kompis,
hur kan man annars bara betala i 30 ?

Lilla lugnet ro kommer garna till mig,
nar Froken Plyo nynnar hogt och bjuder till sig.

Jenta mi.




Fri vers av tiboe
Läst 245 gånger
Publicerad 2011-03-15 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tiboe