Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omställningar och kattmatslukt.


Hållplats Blåvalsgatan

Ganska precis
som ett
harmonisk kaos
Bildas
melankoli
alldeles här emellan.

Kaffe koppar
dricks bara av nervösa munnar
Och hem trippas det
aldrig på tå
under brusande småtimmar

På vägen hem
går vi vilse bland ord
Men meningarna
dom bildas
aldrig av en vilsen du

När vi närmar oss nära
har blåvalen gått,
Hemligt flampulver
kan kanske
ta os dit vi vill

Vi pratar i bla bla bla
men förstår precis
För allting är ljusklart
när jag ser världen
genom ditt egna du

Klara kalas blå-gröna
gånger 100,
Det är inte svårt att höra dig
när du kan se allt
som ingen vet

Jag tuggar efter tisdagskänsla
medan lilla lady
du är överallt.




Fri vers av tiboe
Läst 219 gånger
Publicerad 2012-04-03 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tiboe