Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skogarnas slott


Chips och vitsippor

Chips och vitsippor
förgyller min tisdag
1 maj glöms aldrig vid

En skog med ett slott
och en dansande stjärna
Var är glitterpussen
när man vill
allt?

Nu är det dags
för shortsen i lådan
du har längtat
visst har du
tisdagsafton?

Dom gröna
dom är alldeles blå
Starobrono när vi ser
lite av inget

Vi rider på blåa cameler
som går ganska sakta
Vi letar på ICA jämt
när vi längtar tillbaka

Du cyklar skitfort
helst i baktakt och aldrig hem
För gräset är skitgrönt på
den här sidan
Jag trodde jag visste
att du då ville

Vi skriver i röda bläcket
och fyller under läppen

Kom kom
om
du vill vill
vara
med med




Fri vers av tiboe
Läst 193 gånger
Publicerad 2012-05-23 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tiboe