Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi sade adjö

När vi sa adjö
och i tyngden av dessa ord
fanns en fjäders lätthet
färgad av vemodet
Du har funnits med mig så länge
och nu städar jag ut dig
ur mitt hjärta

och jag lämnade hos dig ett annat minne
mitt minne av min viking
min älskade vän och kärlek
han som gick
Jag lämnar mitt bagage hos dig min vän
ta hand om det och kom ihåg mig
och allt vi gjorde

Jag är lättad nu, befriad från dig
och vad du har betytt för mig
Jag ber dig bara att du ska leva väl
och finna hon som väntar

Nu är röran borta, det som ni stökade till
du och min viking
och jag sätter mig ner i utrymmet och andas
jag njuter av att se tomhet
och det enda som finns kvar
är fjädersvemod
det enda jag tar med mig....av dig




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-15 21:09



Bookmark and Share


  Yheela
Så sorgesamt och vackert, ett finare adjö får man nog leta efter.
2011-03-16

  cilax VIP
Det frammanar ångesten i maggropen att läsa dikten fast orden andas lättnad. Eller gör de det?
Så ska poesi vara
2011-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten