Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gnistregn


på väg mot
en okänd värld

blev jag till intet

under den
vakandes hand







Fri vers av glasa VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-16 07:40



Bookmark and Share


  Drömfångare
En fin liten dikt i all sin storhet :)
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP