Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Jasmine


Vår fräsande dam

Vår fräsande dam
intar värdigt mitt knä
plötsligt kel




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-16 20:58



Bookmark and Share


  Håkan Wiklund
På pricken. Den som inte har katt förstår inte den här dikten...:)
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten