Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

steget


rörelse bakom gardinen
en sekund skymtar du skyggt fram

bakom fönstret
fasadens lucka
vemodig blick
genom välskött trädgård

drömmande ögon
färglägger
grå värld

fångad
i eget fängelse
byggt av kval
längtar den inre du
ut


släppa taget
blunda
våga tro igen


ett steg
på verandan
börjar äventyret


soluppgångens dis
bildar slöja
skyddar din själ

öppna hjärtat
värm dig av sången
kärlek ger

inför språnget
modet inte sviker
den till hoppet satt


i en hand
fann du styrkan
hos den
som aldrig
släpper tag

vårdar ömt
sargade själar
tröstar
såriga sinnen

gör allt nytt

lagar
trasiga minnen


gav dig tillbaka
dagen som aldrig kom

viker undan natten
som aldrig borde varit


tillsammans upptäcka

att

framtiden är din





Fri vers av Regular
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-16 22:26



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
oändligvida vackra hjärtvingar är detta

tack
2011-03-17

    ej medlem längre
Snyggt!
2011-03-17

  Stjärnöga
så ljuvligt vacker
och hoppfull..
2011-03-17

  Bibbi VIP
Bokmärker.
2011-03-16

  Bibbi VIP
Helt underbar.

Sitter perfekt just i kväll.
2011-03-16

  walborg
Otroligt fin beskrivning av en process mot tillit och ömsesidighet ut ur en tillstånd av ödslighet kanske.
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular