Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktelse 5

Varthän går färden
det är en fråga som ställs varje dag
vi kan bara ana
men vi vet inte
förrän efteråt

Förändringar av färdrutten
kan komma drastiskt
och styra in oss på ovissa
vägar

På färden
är det viktigt
att vi stannar upp
och försöker njuta
av det som är

Kanske låter denna maning
en smula patetisk
i dessa orostider

Just därför är det viktigare
att njuta och fånga det lilla
som är gripbart för oss
och finna mening i det

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-16 23:46



Bookmark and Share


  Anira
såååå...nu har jag läst alla betraktelser
väntar med stort behag på nästa betraktelse
blir kanske en hel samling till slut????

Vackert
2011-03-20

  Anira
såååå...nu har jag läst alla betraktelser
väntar med stort behag på nästa betraktelse
blir kanske en hel samling till slut????

Vackert
2011-03-20

  Ninananonia VIP
:) Sanningen! :) Nuet! :)
2011-03-17
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP