Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅREN ÄR HÄR!


Säkra tecken visar sig!
Min älskade byter till sommardäck!

Jag får lust att spela Ted Gärdestad:
"Sol, vind och vatten"
"Lyckliga dagar"
"Himlen är oskyldigt blå"

Jag känner en obetvinglig lust
att städa hela huset!

Förälskade känslor fyller min själ,
helt utan anledning!

Och som om inte DET räckte!
På solsidan tittar krokusen fram!

Och kattskrället springer ut och in
hela dagarna!

Det är VÅR!




Fri vers av Stardust VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-17 09:56



Bookmark and Share


  Stardust VIP
Alltså: Hört talas om vårkänslor? Mars är en vår-månad! Ted Gärdestad gör mig glad!Jag röstade "NEJ" till kärnkraft! Är medlem i green peace. Och just nu är himlen blå! JAG är inte ansvarig för att japanska myndigheter låter bygga ett kärnkraftverk på ett ofta jordbävningsdrabbat område! Världen är ur led. Jag bor i den.
2011-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP