Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Domedagsbasuner


Domedagsbasuner ljuda.
Hör upp! Hör upp!
För nu är Världen all!
Inferno nu till dans vill bjuda.
Hör upp! Hör upp!
Till stormars tjut och vargars skall!

Vad är en människa i världen?
ett litet frö,
platt ingenting!

Vad ska du taga med på färden?
när du ska dö,
just - ingenting!

Så skratta, lev och dansa nu!
I morgon? -
Är jag kanske död - och kanske,
också du...




Fri vers av Stardust VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-17 11:56



Bookmark and Share


  Hans Christian
"Så skratta lev o dansa nu" en uppmaning att ta till sig när man är på depp.
2011-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP