Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanlig dag


Solen lyser.
Jag bäddar rent i sängarna.
Skriver ett mejl.
Betalar en räkning.
En vän tittar in.
Kaffe och småprat.
Ensam igen.
Vattnar blommor.
Lyssnar på radio.
Skalar potatis.
"Ett jordskalv i Japan."
"En tsunami i Japan."
"Ett kärnkraftverk havererar i Japan."
Steker fisk.
"Ny socialdemokratisk partiledare
på förslag i Sverige."
Släpper ut katten.
Solen lyser.
Det är en fin dag.





Fri vers av Stardust VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-17 14:00



Bookmark and Share


  filosofian
Man lever i sin egna lilla värd samtidigt som miljontals andra "världar" eller liv pågår samtidigt och man förbluffas över hur mycket som händer...
2011-03-17

  Hans Christian
Fin dagsbeskrivning :o)
2011-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP