Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existensrätt


En flugas rättigheter...

En människas rättigheter....

Existerar vi med samma villkor?

Och hur är det med kor egentligen?

Vem säger att det är människan som
står högst i kurs?

Vi kanske bara är liten bakteriehärd
på en jättes stortå?

Eller en hallucination i dåres fantasier?





Fri vers av Stardust VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-17 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP